Vuurschaal BBQ van Artola

The Fiq van Artola is het pronkstuk in uw achtertuin, op het terras of onder de overkapping!

Deze BBQ vuurschaal bestaat uit drie delen: de grill ring, de vuurschaal met aslade, en de kolom zodat alles stevig staat.

Op de grill ring, de roosters of wokpan maakt u de meest heerlijk gerechten en ervaren de gasten het ultieme buitenleven gevoel.

Ook zijn er vele uitbreidingsopties en accessoires.


Na de BBQ kunt u de FiQ nog heerlijk gebruiken als terrashaard om tot in de late uurtjes na te genieten.

Vuurschaal BBQ

De populaire BBQ vuurschaal

The FiQ van Artola

De gezellige buitenervaring met vrienden of familie. The FiQ biedt diverse mogelijkheden om de BBQ vuurschaal naar eigen smaak samen te stellen. Met hoogwaardige accessoires en gereedschappen wordt het gebruik optimaal om smaakvolle gerechten te bereiden.

Tover je buitenomgeving om tot een aangename en persoonlijke leefruimte. The FiQ kan in alle jaargetijden gebruikt worden als BBQ of als vuurschaal en geeft je terras, achtertuin of overkapping een heerlijk gevoel van samenzijn in de buitenlucht.

The FiQ is gemaakt met respect voor mens, natuur en milieu en is 100% recyclebaar.


  The FiQ is een unieke barbecue met vuurschaal en bied tal van mogelijkheden:
  • De grill is in hoogte te verplaatsen en kan weggedraaid worden van het vuur of zelfs verwisselt worden met bijvoorbeeld een wok dankzij          het interface-systeem. Een onmisbare accessoire. (interface systeem niet inclusief)
  • Het ideale airQontrol systeem zorgt voor de juiste warmte regulatie en voor weinig rookontwikkeling. 
  • Dankzij de makkelijke aslade is The FiQ ook super gemakkelijk in onderhoud, na gebruik simpelweg schoonmaken met een vochtige doek.
  • Deze BBQ vuurschaal is geschikt voor grote groepen, Je kunt bakken en wokken voor een groep tot 20 - 35 personen tegelijkertijd dankzij                het slimme ontwerp.
  • Met de hospitalityring en bijbehorende servingplates kun je gelijk uitserveren, de borden kunnen in de kast blijven. (alleen verkrijgbaar                  voor de L en XL uitvoering)
  • Artola gelooft steevast in zijn producten, ze geven dan ook een levenslange garantie op The FiQ.

CreĆ«er een gezellige vuurplaats

The FiQ kan ook prima gebruikt worden als  vuurplaats. Het hout kan lekker worden opgestookt en houd je warm als het afkoelt. Plaats de mooi vormgegeven seats rondom de vuurschaal en geniet.


Vuur brengt mensen samen en geeft het gevoel van saamhorigheid.